Drukwerk - DTP

Voor drukwerk bent u bij ons aan het goede adres. Van complete huisstijlen tot catalogi, van leaflets tot brochures, wij ontwerpen en maken het. Onze workflow is volledig gecolormanaged en is zorgvuldig afgestemd op de drukpersen van diverse drukkerijen. Kleurproeven worden in huis vervaardigd voor een betrouwbare indruk van het eindresultaat. Drukwerk van hoge kwaliteit, zonder kleurafwijkingen.

 

Fotografische prints en groot formaat

Naast een groot formaat printer voor blow ups tot vele vierkante meters beschikken we ook over een laserbelichter, met als output echte fotografische afdrukken tot A3. Wij maken presentatie prints in een hooglanzende afwerking tot A3 en beurspanelen en groot formaat prints. Afwerking op diverse (kunststof) panelen is eveneens mogelijk.

 

Digitale Media

Online advertising is tegenwoordig een belangrijk instrument voor een succesvolle marketingstrategie. In samenspraak met de klant ontwikkelen wij websites, die de gewenste doelgroepen bereiken. Alle sites worden geleverd met een content management system (CMS), zodat u ten alle tijde uw eigen inhoud kunt beheren en updaten.